Натирих Луна във „ВИП Брадър”, защото усетих желания от нейна страна за по-голяма близост. Усетих намерения и се притесних. Реших, че няма нужда да продължавам да контактувам с нея. Ако бях продължил, може би щях да й дам поводи да си помисли, че може да има нещо повече от приятелство извън Къщата. Това обяви интернет сензацията Мирослав Стоянов, известен като Джорджано, пред Нова телевизия.„Моника Валериева и Светлана Василева са две млади момичета, много хубави. Имах някакви надежда за Светлана, защото повече ми харесваше”, добави той. 

Певецът разкри, че може да готви, защото е завършил е професионалната гимназия по облекло и туризъм с профил „Готварство“ в Стара Загора. „Мога да готвя, но не исках да го правя във „ВИП Брадър”. Много обичам да правя салата. Много приятели ми казаха да участвам на кастингите и така стигнах до риалитито”, добави Джорджано.

Мирослав е решил да прави музика, след като един ден въртял различни радиостанции и не чул нищо ново. „Ето в такъв момент реших да правя песни и започнах. В началото нямах никакви гледания, но се надявах. Всеки, който прави музика, иска да бъде оценен в един момент. През 2010 година създадох „Отиваме на купон”, а хората започнаха да я харесват”, добави певецът.

Той призна, че към момента не смята да си вдигне хонорара за участия, защото все още не предлага много добър продукт. „Когато направя по-добри песни и клипове, може да си вдигна хонорара”, каза още Мирослав. 

Той сподели, че много му харесва Мария Илиева и се надява някой ден да запишат обща песен. 

„Негативните коментари са написани от хора, които нямат представа как се прави музика. Те явно нямат какво да правят, нямат положителни мисли. Пишат ми, че не мога да пея. Аз пък им препоръчват да си променят мисленето и за да не се дразнят, нека не ме гледат. Аз не се отказвам и продължавам, защото музиката ми се харесва на феновете ми. Няма да се откажа. Мариус Куркински спря да прави песни, след като го атакуваха много. Не съм сигурен, но май с музика тръгна”, разкри още Джорджано.