Разярена китайка замери с пачки пари продавачка в магазин, защото я взела за бедна. Екшънът се разиграл в бутик за бижута в Хандан, Североизточен Китай.

Видео запис на драматичната й реакция показва как жената крещи по консултантката: ”Мислиш, че не мога да си го позволя? Какъв магазин е това? Ще повярваш ли, че мога да купя цялата улица?Знаете ли кой е баща ми?”. След като изпада в истерия младата китайка бърка в чантата си и вади пачки пари от 100 юана (около 20 лева), с които започва да замеря смаяната продавачка.

След като захвърля в лицето на продавач-консултантката три големи шепи от пари, възлизащи на десетки хиляди юана се намесва друга посетителка на магазина, която й напомня, че се намира на обществено място. Тогава бясната китайка обяснява, че просто искала да погледне една гривна, но продавачката не й обърнала внимание.

По време на драмата, асистентът в магазина се доказва като истински професионалист и запазва търпение към каприза на богаташката щерка. Не е ясно обаче откъде са изтекли кадрите с капризите й и кой е баща й. В мрежата се завъртяха коментари, че това е маркетингов трик на магазина.