Странните вежди на моделката Катрин Вачева предизвикаха любопитни коментари в къщата на „ВИП брадър” малко след влизането й там. Ернестина Шинова, Светлана Василева и Моника Валериева се събраха да дискутират „Какво й е на веждите”.Бяха изразени предположения, че Катрин си скубе веждите, както й че ги няма и й се е наложило да си присажда косми.

Моника Валериева разказа как травестит в Италия и обяснил по какво можеш да разпознаеш мъж, претърпял операция за смяна на пола и превърнал се в жена. Имали белези по челото заради присадена допълнително коса и изпъването на лицето и ги правели толкова добре, че след това не може да се познае, че са били жени.

„Ти наистина ли го допускаш това нещо”, попита Ернестина.

„Много си умна”, отвърна загадъчно Моника.

Вачева безуспешно се опита да се сприятели със Светлана Василева, упреквайки я че твърде бързо е приключила враждата си с Моника. Моделката изтъкна колко е безцеремонна и безкомпромисна с хората, но не успя да спечели особени симпатии.

По-късно Вачева пробва да спечели симпатии, говорейки за побоя, нанесен й от футболист преди 5 години. Вместо да й съчувства, актьорът Станимир Гъмов започна да й прави забележки за правоговора. „Недей да казваш „помеждудругото”. Много хора го казват, но не е правилно”, обясни й той.

В двора пред Люси Иларионов, обаче, Гъмов сподели пълния си потрес от личността на Вачева – нейната визия, самочувствие и нисък интелект. „В страшен ступор изпадам. Аз съм в състояние да се разсърдя на живота, че ми предлага това. Никой не може да ми каже: „Този е хомо сапиенс, и ти си хомо сапиенс”, аз ще се откажа”, заяви актьорът.

На него дори му хрумна идеята през деня да се крие от моделката. После се сети и друго: „Биг брадър да ми даде букварче, да ми възложи някаква просветна мисия. Ама да започнем от А и Б, ударения...”

„Ти ми кажи какво е това чудо? Аз блокирам. И са устойчиви, това мога да ти кажа”, не спря да се диви Гъмов.