Mомчил Семерджиев от Пловдив вече 12 дни е в неизвестност. Семейството моли всеки, който има информация, да се обади на телефон 112.

Разпитани са приятели, проверени са телефоните, извършени са разследвания с кучета и все още нищо, съобщи пред bTV братът на изчезналия Момчил - Явор.

От телефонните разпечатки, които полицията е получила, става ясно, че след разговора с брат си вечерта, Момчил не е говорил с други. Единствените разговори, които е провел този ден, са с момчетата, с които заедно са били на таванската стая, преди да се разделят.

Последните думи на изчезналото момче са: „Брат, пусни ми ключовете, долу съм”. Той му казал, „че не си е вкъщи, да звънне на родителите си или да го изчака. Явор обясни, че не е разбрал още вечерта, че брат му го няма, защото спи в отделна стая и след като се е прибрал, направо си е легнал, а на сутринта помислил, че е отишъл при приятел.

Явор каза, че се познава от години с всички момчета, с които Момчил е бил вечерта. Те са студенти и никой не е бил под такова влияние на алкохол, че да има отклонение в държанието. Явор съобщи, че не знаят Момчил да е имал врагове или проблеми с някой и не могат да си обяснят изчезването му. „Той е позитивен човек, който има приятелски отношения с хората”, посочи още той.