Ексклузивно, часове преди поредното издание тази вечер на „ВИП брадър“, стана ясно, че една от звездите в предаването ще напусне тази вечер шоуто. А това ще бъде не друга, а фолк певицата Преслава, твърди че съобщава HotArena. Фолкпевицата е изпълнила своя двуседмичен договор и вече се търси начин да бъде изкарана от къщата без зрителите да се усъмнят в причината.След като Гъмов нападна Светлана Василева за избора да живее по "креватния начин", Преслава защити приятелката си и веднага заяви, че ще си тръгне ако скандалите в къщата продължат.

Брадърът е опитен в заплитането на сюжети и веднага спретна любовен триъгълник между Преслава, Моника и Гъмов. И докато нападките към нищо неподозиращата Преслава от Моника Валериева бяха очаквани, то май със сценария ще се срине и едно дългогодишно приятелство между Светлана Василева и Преслава.

Мис Плеймейт заби нож в гърба на бившата си дружка. Светлана става все по-близка с доскорошната си врагиня - Моника и дори в разговор с дупнишката моделка, излъчен преди часове, Светлана заяви, че от години знае, че Преслава полудява, когато не е център на внимание. Двете моделки нарекоха фолк иконата - Лунната кокошка.

Каква ще бъде реакцията на Преслава, когато разбере какво се крои зад гърба й? Как ще реагира Валериева, когато Биг Брадър обяви, че не само Гъмов, но и зрителите симпатизират на Преслава, избирайки я с 64% вот в анкетата на предаването за най-секси в къщата, в която Моника остава четвърта?

Определено сценаристите готвят интересно развитие, след което най-вероятно ще се използва възможността за изкарване на Преслава от формата.

Междувременно интересът към фолк дивата се засилва все повече. Участието й в къщата започва да връща загубени в последните години позиции на Преслава от Галена и кой знае, може би скоро и "Пантерата" ще се реши да участва в шоуто.