Млад мъж от Монтана е в реанимацията на местната болница с множество прободни рани след бой пред дискотека „Блек Лейбъл”. 24-годишният Атанас Р. е опериран и за момента състоянието му е стабилно. Той е наръган с нож в корема и гърдите. Острието е проболо белия му дроб. Биячът Владислав И. на 28 години е арестуван, съобщава konkurent.bg.

Сбиването е станало в нощта срещу неделя. Атанас и Владислав били в различни компании. По-младият често излизал и влизал в дискотеката. За да си седне на мястото минавал покрай масата на компанията на Владислав.

Двамата се познавали, но не били близки. В един момент Владислав решил, че Атанас го гледа предизвикателно и при поредното преминаване покрай масата скочил срещу нето. Сбили се и охраната ги изтикала навън. Там боят продължил и Владислав извадил нож, с който почнал да ръга другия, където свари.

Атанас паднал, потънал в кръв, а биячът изчезнал.

Охранителите извикали полиция и линейка. Наръганият е откаран в болницата, а полицаите тръгнали по следите на бияча. Арестували го минути по-късно. Работа по случая продължават криминалистите в Монтана.