След като билетите за концерта на Слави Трифонов бяха изкупени за ден, сега става ясно, че вероятно повечето от хартийките са станали притежание на спекуланти. В Интернет масово се появиха обяви за продажба на места, като надценката варира от 2-3 до 6 пъти над оригиналната цена.Най-масово се предлагат евтините варианти – от 25 и 35 лева. Те вървят от 90 до 150 лева бройката. Прави впечатление, че никой не продава количества, което обаче е стар трик- предлагат се един или два билета, които задължително вървят в пакет, така се ловят повече наивници.

Според хора, набутали се с повече от пропуските за стадион „Васил Левски”, търсенето не е голямо. Проблемите са два - възможността да се изсипе проливен дъжд над столицата в деня на шоуто, другият - липсата на предварително коментираните чуждестранни гости.

Няма обаче достоверна информация дали търговийката върви и дали някои няма да изгорят с инвестицията си. Това довечера ще се види по празните места на стадиона, коментират хора, занимаващи се с този бизнес.