Renault с гордост ще представи в България своя нов луксозен седан.

Renault Talisman отговаря на всички очаквания на клиентите в D-сегмента и дори надгражда някои от тях, за да предложи още по-висок стандарт в класа си.

Renault Talisman предлага уникална комбинация от:

впечатляващ дизайн: агресивни и едновременно елегантни линии

приветливо, просторно купе: достатъчно място за всички пътници, предни седалки, които са сред най-удобните в класа, както и изключително голям багажник (608 дм3 VDA)

иновации за подобряване на комфорта: 7-инчов дигитален приборен панел, R-Link2 с 8,7-инчов екран, цветен head-up дисплей, BOSE Surround Sound и Паркинг асистент (Easy Park Assist)

иновации за повече удоволствие от шофирането: Multi-Sense технология, която отговаря на желанията на водача. Talisman е единственият седан от сегмент D, който комбинира 4Control® едновременно завиващи преди и задни колела с управление на шасито, което предлага стабилно пътно поведение, безопасно и маневрено управление, и още повече комфорт.

Всички тези иновации се съчетават, за да направят Talisman изключителен седан, който привлича внимание не само чрез дизайна си, но и чрез приятното изживяване за водача и пътниците.

Talisman е конструиран съгласно най-високите стандарти за качество, като на всеки детайл е обърнато изключително внимание.

Оптимизираните експлоатационни разходи, комбинирани с ниски разход на гориво и CO2 емисии също изпъкват сред силните черти на Talisman.

Продажбите на новия луксозен седан на Renault в България ще започнат в началото на 2016.