Бус с 8 души е закачил отзад фаталния Голф, който уби четирима край Старо Оряхово. Всичките мъже, и в двете коли, били строители и пътували към Шабла, където работели по изграждането на спортно съоръжение.Ясна е вече самоличността на четирите жертви на тежката катастрофа край Старо Оряхово. Трагедията е огромна, защото всички те са роднини.

Двама братя на 44 и 51 години, синът на единия и техен племенник – син на сестра им, са загиналите при автомелето. Всички са от Бургас. Зад волана е бил 44-годишният мъж, който предприел изпреварване, навлязъл в насрещното движение и се забил в товарен автомобил „МАН“ с варненска регистрация. Вследствие на катастрофата всички издъхнали на място. Загиналите са съответно на 51, 44, 26 и 19 години.

Оказва се, че зад тях в бус са пътували още 8 души. След като станал инцидентът, бусът, който се движил много близо до колата, не успял да спре и я ударил отзад леко и се ударил също в камиона. За щастие в буса няма сериозно пострадали, но всички са шокирани от случката. Пътуващите в буса дори скочили да бият шофьора на тира, но до сериозен инцидент не се е стигнало.