Психоложка от руски произход, която над 20 години живя и работи в Благоевград, е напуснала областния център, зарязвайки банкови кредити на поръчителите си и се е установила в Москва с чужда самоличност.

Тамара Лазарова е вече Магдалена Вулт, съобщи struma.com. Магдалена Вулт е разработила собствени два сайта, в които предлага услугите си, правейки се на гадателка, екстрасенс и разбира се злоупотребява с името на баба Ванга, като се изкарва нейна наследница.

На една от снимките си в руския сайт Тамара-Магдалена държи облика на светицата Ванга, привличайки клиенти. Много хора са се оплакали от Тамара, че е завлякла с пари много от приятелите си в областния център. С идеята да развива парапсихоложките си умения, правейки специален център в Благоевград, Тамара е взела банкови кредити и е изчезнала в необятната руска страна, оставяйки дълговете си на поръчители.

Добрахме се до някои от хората, на които Тамара дължи пари. Те са от съседните на Благоевград села, има ужилени и от областния център. Тук тя е имала някакво студио, където предлагала услугите си като екстрасенс с недотам добра слава. Разследването ни продължава, уточнява struma.com. Ще извадим списък с хората, които търсят под дърво и камък Тамара Лазарова.