След като преди два дни "България днес" публикува информация за „инцидент и нападение срещу Тони Стораро”, днес певецът излезе с официално опровержение.В писмо до медиите той обяснява, че в изнесената от „България днес” информация няма нищо вярно. Стораро обяснява своето писмо с обажданията на много хора, които се интересували как е със здравето.

Той е категоричен че никога досега в 15-годишната си кариера не е имало нужда да ходи с охрана и да се страхува от агресивност срещу себе си.

Ето и пълния текст на писмото на Тони Стораро:

„Във връзка с появилите се информации, че съм би нападнат в нощен клуб в София преди няколко дни, държа да уточня, че това изобщо не отговаря на истината. Не възнамерявах да взимам отношение по повод публикуваните материали, но тъй като хората от цяла България не спират да звънят и да ме питат дали съм добре и какво се е случило, реших да направя това изявление и да кажа какво в действителност се случи. А то е, че участието ми във въпросния клуб премина съвсем нормално - както винаги с много настроение и публика, която се забавляваше изключително много. Нито по време на изявата ми в заведението, нито преди или след това някой се е опитвал да ме атакува по някакъв начин. Не знам как се е появила тази информация и откъде. Но пак повтарям, че няма и доза истина в нея. Преди време бяха написали, че по мен са стреляли, което също изобщо не беше вярно. Периодично се появяват такива слухове, за които разбирам, че сигурно са интересни, но все пак такива информации трябва да се проверяват, защото не е редно да се заблуждават хората.
Мога да кажа, че за тези повече от 15 години, в които съм на голямата сцена, винаги съм се радвал на обичта на хората. Никога не ми е била нужна охрана и не мисля, че някога ще имам нужда от подобно нещо. Нямам от какво да се страхувам, защото аз не правя лошо на никого, нямам конфликт с никого. Моето място винаги е било близо до хората и там ще бъде занапред!“


Въпреки опровержението, в същия ден друг вестник - "Всеки ден", отиде още по-далеч и обяви защо е бит Тони Стораро. Според изданието той е отнесъм пердаха заради жена.