Мистерията с любовта между известна чалга певица и бившия футболист Пламен Богданов не беше разплетена и в гостуването на съквартиранта в предаването "На кафе". Първият изгонен от "ВИП Брадър" не пожела да разкрие името на своята бивша любима а само заяви, че "такава любов вече няма".Въпреки че беше подложен на кръстосан разпит от журналиста Антон Стефанов, който зададе редица въпроси на Богданов, свързани с чалга изпълнителката Джена, бившият футболист успя да се измъкне. Все пак доскорошният съквартирант не пожела да се закълне, че не е бил с Джена, а в думите му остана съмнение, че именно изпълнителката е жената, за която той говори в къщата.

"Чувствам се като победител само с влизането си в "Биг Брадър". Не се чувствах много удобно във "ВИП Брадър", много хора стояха настрани от мен. Най-близки почувствах Светлана и Моника", каза той в първото си интервю след излизането му от къщата.

"Възхищавам му се на Джино. Той е много мъжко момче, най-добрите приятелства започват с конфликти", разкри още бившият футболист.