Снощи станахме свидетели на първите номинации и светкавични елиминации във VIP Brother. Най-много негативни гласове от своите съквартиранти събраха Джорджано, Луна, Люси и Богданов. Четиримата се изправиха един срещу друг в битка за зрителски вот. В края на вечерта зрителите решиха най-известната Къща да напусне Пламен Богданов.

В живото предаване снощи видяхме опита на Кичка Бодурова да приобщи екстравагантната Луна към останалите. В днешния дейли епизод обаче ще станем свидетели на поредното невъздържано поведение от страна на поп-фолк певицата. Тя за пореден път ще се опита да провокира Кичка с язвителни забележки и коментари. Бодурова ще влезе в остра конфронтация с Луна, а усилията на Иво Танев и Ернестина да потушат пожара ще останат безуспешни. Какво предизвика острите реакции, ще стане ясно тази вечер.

Съквартирантите от селската Къща ще получат своята първа мисия, която ще включва диверсионни тактики, промъкване на пръсти и огромна доза риск. Те ще получат специална задача от Големия Брат – да влязат незабелязано в Звездната къща и да откраднат любимата вещ на Кичка Бодурова – нейният параван. За да улеснят задачата си, дамите ще трябва да се превъплътят в Ангелите на Big Brother, а Кирил - в Късата малка черна нинджа. Дали мисията им ще бъде успешна, или звездите ще усетят тяхното присъствие, ще разберем в днешния дейли епизод.

Тази вечер зрителите на Нова ще видят за първи път как Деян излиза извън кожата си и проявява агресия към един от Съквартирантите. Гневът на ММА боеца ще бъде предизвикан от нечии казани думи и проява на интригантство. Кой успя да разгневи интелигентния и спокоен ММА състезател, ще разберем тази вечер от 20 часа по Нова.