След една седмица разбиратество, VIP Къщата се раздели на лагери
 
Само седем дни след като прекрачиха прага на Къщата, VIP Съквартирантите ще се номинират. Това, което няма да знаят е, че след номинациите ще има светкавични елиминации, а един от тях ще си тръгне завинаги. Кои са номинираните и кой ще напусне най-известната Къща, ще разберем тази вечер в 20 часа по Нова.
 
Първите номинации ще успеят да развалят идилията в Къщата и тя ще се разтресе от пререкания. VIP Съквартирантите запазиха мира почти цяла седмица, но тази вечер ще видим как напрежението между тях ще ескалира и ежедневните битови проблеми ще станат причина за редица скандали и повод за напрежение.
 
Луна е безспорно най-недолюбвания Съквартирант в Къщата. Още с влизането си, ексцентричната певица успя да настрои повечето от VIP-овете срещу себе си, а Джорджано се превърна в единствения ѝ приятел в Къщата. Тази вечер ще видим как тяхната дружба ще претърпи крах. Как се стигна до това, предстои да разберем.
 
Задружният живот на Съквартирантите се крепеше и на тяхното обединение срещу общия им враг – Луна. В живото предаване тази вечер ще видим как всеки започва да застава срещу всеки, а певицата, която до скоро дразнеше всички, ще остане в сянка. Разпределянето на бюджета ще прелее окончателно чашата на търпението и лагерите в Къщата ще започнат да се обособяват.