Плеймейтката Николета Лозанова, която вече няколко сезона се изявяваща и изживява като тв водеща, ще продължи да дразни зложелателите си от малкия екран.Пловдивчанката, която мнозина подозират в сериозна интелектуална недостатъчност, успя да опровергае всички, които прогнозираха нейният мандат да изтече.

Има такива, които и до ден днешен не вярват, че тя отново ще води предаването, а за тях Николета категорично се изказа чрез рубриката си за psp.bg, заявявайки: "Няма да крия, че и за мен самата е голямо признание да продължа да бъда водеща на предаването в ефира, именно на Btv. Дори бих казала, че този факт се нарежда сред най-големите ми лични постижения и съвсем явно ще изкажа задоволството си, че множеството „сигурни източници“, които цяло лято се цитираха и твърдяха, че моят крах е сигурен – само допълнително засилиха интереса към мен . Свиквайте, че съм медиен диктатор!!!"

В потвърждение на завръщането й, Николета публикува в социалните мрежи изключително сладко видео - промо, в което дъщеричката й Никол призовава: "Гледайте "Папараци", с мама, по btv".