След участието на Аштън Къчър в известно американско токшоу Чарли Шийн първо се извини на заместника си в "Двама мъже и половина", но само няколко часа по-късно заплаши да го изпрати в болница.

Изглежда 35-годишният Аштън е раздразнен от постоянните критични публикации на чичо Чарли в Туитър и изрази гнева си в предаването. Къчър отправи хумористична молба към предшественика си в "Двама мъже и половина".

"Пич, млъкни! Сериозен съм. Достатъчно. Минаха цели три години, а ти продължаваш да бълваш глупости в Туитър. Пич, стига вече", каза Къчър в токшоуто.

Миналия месец Чарли Шийн се извини на наследника си в сериала чрез публикация в Туитър. "Хей, Аштън, извинявай, човече. Всичко е наред. Спирам да говоря глупости за моя супер сериал. Спомняш ли си Punk`d? Е, как се чувстваш сега", написа той.

Първоначално Шийн изрази съжаление за предишните си изказвания, но явно не е успял да се сдържи да не напише нещо гневно. "Аштън, съобщението е прието. Толкова съжалявам, ти звучеше като мен! Браво! Бях ядосан и си го изкарах на теб. Всичко хубаво", написа той.

Само два часа по-късно обаче се появи нов туит, в който чичо Чарли заплашва бившия модел и настоящ актьор Аштън Къчър.

"Лоши новини, човек. Ако още веднъж, само веднъж, ми кажеш да млъкна, ще те изпратя в болница за поне една година", пише Шийн.

Дали Аштън ще има последната дума предстои да разберем.