Едно от емблематичните русенски заведения „6 без 10“ на ул. „Фердинанд“ 3 отвори новата си вътрешна зала, която е с обновен битов стил, а многото живи цветя допринасят за създаването на приятна атмосфера. Тя е с 80 места и е подходяща за всички тържествени поводи. За доброто настроение на клиентите в петък и събота пък ще се погрижи оркестър с певица. 
На разположение на клиентите остава и голямата уютна лятна градина, която през зимата ще е с отопление и в нея ще може да се пуши. Тя е с 60 места и също е в типично български стил. 
В механа „6 без 10“ може да се насладите на вкусни ястия от българската кухня, да се позабавлявате с приятели, да празнувате своето частно или фирмено парти. Добрите вина и ракии ще ви накарат да се отпуснете и прекарате незабравими мигове със семейството. 
През топлите есенни дни най-малките гости на заведението ще продължат да се забавляват в специалния детски кът, който е отделен от заведението и без излаз към улицата и колите. За удобството и спокойствието на родителите е монтиран екран, на който да наблюдават своите малчугани, докато хапват в уютната механа. 
Гостите на „6 без 10“ могат да избират между богатото разнообразие от вкусни ястия от българската национална кухня. Менюто също е обновено, по-богато и с още по-изненадващи предложения, като порциите са осъвременени. Механата е рай за любителите на традиционните салати, скарата, аламинутите, ястията от пилешко и свинско, риба и разбира се, хрупкавите и вкусни пици. А ако нещо липсва в менюто, опитните готвачи на заведението са готови да задоволят всеки каприз и желание на клиентите. 
Механата продължава да работи със сайта за групово пазаруване „Грабо“, като в момента се предлага промоционално предложение за един килограм ребра, вратни пържолки и пържени картофки само за 10,90 лв.
Всеки делничен ден пък посетителите могат да опитат от предложенията в богатото обедно меню с типични български ястия на изгодни цени. „6 без 10“ предлага поне 2 вида супи, сред които пилешка, таратор, супа топчета, 3 вида салати, 4-5 готвени ястия. Залагаме на народни цени, за да може всеки потенциален клиент да си позволи да обядва, казват от управата на механата. 
„6 без 10“ организира всякакви тържества, като вече се подготвят и новогодишните менюта, както и предложенията за фирмени банкети и събития. За първите пък ще има специални отстъпки.
Познатото и харесвано русенско заведение продължава да изненадва своите клиенти, като всеки посетител получава чип за 20% отстъпка. 
Автентичната и уютна обстановка, както и професионализмът, невероятно вкусната храна, бързото и вежливо обслужване в механата гарантират незабравими мигове за вашите делници и празници, за делови срещи, банкети, интимни вечери, за партито на вашите деца, а също така и място за чудесни сватбени тържества и дори изнесен сватбен ритуал.  
Телефонът за резервации в „6 без 10“ е 0892 25 53 53.