Пазещата личния си живот в дълбока тайна Преслава ще бъде разголена публично от „ВИП Брадър", след като стана ясно, че актуалният мъж до най-известната ни фолк звезда, е бившият съквартирант в Къщата - Пламен Богданов, пише HotArena. За пръв път на бял свят лъсва любовник на певицата, на който категорично може да бъде лепнат етикет - момче от народа.22-годишният Пламен Богданов се оказва късметлията да е последният мъж до певицата, по който тя си паднала като досущ като наивна тийнейджърка. Двамата се запознали покрай Тони Стораро в началото на юли. Между Преслава и Пламен набързо прехвръкнали стрелите на Купидон. Двамата разменили контакти и не след дълго Преслава започнала да посещава фитнес залата, в която Богданов дава съвети на желаещите да подобрят физическото си състояние.

Преслава стъпила в спортната зала обаче не толкова с мерак да вае фигура, колкото да сближи контакта си с брадясалия мургавелко от Пазарджик. Оказало се, че интересът към срещуположния не е само от нейна страна и левентът бързо показал симпатиите си към звездата, което му осигурило място в леглото й.

„От много време не ме беше удряла така любовта. Макар че имаме 9 години разлика, смятам, че тя е жената за мен. Усещаме, че сме родени един за друг - това е истинска любов, щом е от пръв поглед", не спирал да се хвали пред приятелите си пазарджиклията.
Брюнетът не си е спестил хвалбите, че е с най-популярната певица у нас и по време на престоя си в „Биг Брадър", само че продуцентите нарочно изрязвали кадрите, за да запазят сензацията за началото на ВИП сезона.

„Тя има уникална усмивка, много е интелигента и е топ певица на България", върнаха стари записи редакторите на риалити шоуто, в които Пламен признава за връзката си с най-известната чалга звезда. Богданов не спирал да говори за нея и да си прави дългосрочни планове в далечно бъдеще, макар семейството му да правело всякакви опити да промени мнението. „Не е жена за тебе тая, не си знае парите, такава снаха не ни трябва вкъщи", съветвали отрочето си родителите на Пламен.

Бившият футболист обаче оборвал думите им дори с твърдения, че ще ги дари с внук именно от най-обичаната певица у нас. По никакъв начин той не се притеснявал, че тя е далеч по-богата от него и не може да й стъпи и на малкия пръст по финанси. Важното било, че помежду им има истинска любов.

Журналистът Антон Стефанов хвърли бомбата, че Пламен Богданов в действителност е гадже на друга фолк певица. Според един от най-известните светски хроникьори у нас футболистът има връзка с Джена. Информацията му е била потвърдена от един от най-близките приятели на певицата и ще бъде изнесена в списанието, на което Антон е главен редактор.Джена заформила флирт с Богданов, след като скъсала с приятеля си Джино. Междувременно се очакваше и самият Джино да е в Къщата.