Слави Трифонов е поискал баснословен хонорар от 100 000 лева, за да пее на сватбата на милионерска щерка от Варна, която се е състояла преди около месец, пише "Уикенд". Преговорите между гологлавия шоумен и бащата на младоженката започнали в разгара на лятото.Тогава двамата се срещнали във Варна като срещата била уредена от Дарина Павлова. На рандевуто баровецът поискал от Слави Трифонов да пее на сватбата на щерката му заедно с целия "Ку-ку-бенд".

Дългия обяснил, че му предстои голям концерт и че е ангажиран основно с провеждането му, но все пак обещал да даде отговор до два-три дни, като предварително уточнил, че цената е доста висока и не подлежи на обсъждане - 100 000 лева.

Няколко дни по-късно, когато се стигнало до преговори, се оказало, че хонорарът от 100 бона е само и единствено за Слави, като в цената не влиза свирнята на "Ку-ку бенд" и музикалното озвучение. Затова богаташът трябвало да заплати още 20 000 лева. Освен това Трифонов настоявал той и хората му да бъдат настанени в 5-звезден хотел, като били необходими поне 10 стаи - тоест разход от около още 5000 лева. За капак, трябвало да се плати и бензинът на всички коли в двете посоки - още хилядарка!

Изненадан неприятно от претенциите на Слави, баровецът бил отбой. Дни по-късно таткото си осигурил услугите на Цеца Величкович, която пяла на сватбата срещу хонорар от 40 000 евро, тоест около 80 000 лева.

В шоубизнеса отдавна е публична тайна, че Слави Трифонов не желае да весели хората по сватби и поради тази причина определя космически хонорар за себе си, който да откаже всеки потенциален клиент. По този параграф Дългия се учи от естрадната прима Лили Иванова, която е поставила цена от 50 000 лева, за да извива глас на баровски венчавки.