Тази вечер във VIP Brother ще станем свидетели на развръзката на мистерията Преслава – Богданов, но и на въвличането на нови действащи лица в нея.

След като Големият брат показа на фолк сензацията кадрите, в които Богданов признава за взаимоотношенията им, Преслава реши да извика бившия футболист и да поговори с него насаме. Какво ще си кажат двамата и ще станем ли свидетели на неочакван обрат, ще разберем тази вечер в живото предаване на VIP Brother.

Последните дни в медиите се появи друга версия за любовния живот на бившия футболист. Известно списание твърди, че половинката до Богданов не е Преслава, а фолк певицата Джена, чийто бивш годеник също се намира на територията на Къщата. Каква ще бъде развръзката на този заплетен любовен многоъгълник, ще разберем тази вечер от 20 ч.

Самият Богданов ще получи шанс да обясни на зрителите заплетената ситуация. Той ще бъде извикан в Изповедалнята, за да изгледа въпросните кадри. След това ще има възможност да изкаже и позицията си, спрямо твърденията за Джена. Това, което Пламен няма да знае е, че през цялото време Съквартирантите в селската Къща ще го наблюдават.

Как ще реагира бившият годеник на Джена и какви обяснения ще даде Богданов, предстои да разберем.

Актуални новини от предаването следете на сайта на VIP Brother и на официалната Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.