Джейми Уун никога не е крил личните си пристрастия към България. Поредното доказателство за това е и фактът, че европейското турне на изпълнителя на “Shoulda” ще стартира именно в София. На 31 октомври гениалният британец, който е откритие на Ейми Уайнхаус и съученик на Адел, ще изнесе ексклузивен концерт в Sofia Live Club, точно за Хелоуин.
 
След София, обиколката на Джейми, който от три години не е излизал пред феновете си, ще продължи в Айндховен, Амстердам, Брюксел, Лондон, Париж и други европейски градове. Жестът от страна на изпълнителя към българската публика не е никак случаен, защото България е една от първите държави, в която музиката му зазвучава в клубовете и по радиостанциите. Преди да се отправи към Стария континент през октомври, Джейми Уун ще изнесе един-единствен концерт в Лондон, който беше разпродаден за рекордните два часа.
 
Гениалният певец, продуцент и мулти-инструменталист ще излезе на сцената на Sofia Live Club на 31 октомври със собствената си група, с която ще изпълни всички свои най-големи хитове до момента.
 
Преди него Мартен Роберто ще нагорещи атмосферата с уникален диджей сет, а след концерта към него ще се присъедини тромбонистът TromBobby. Така събитието ще прерастне в своеобразно парти за Хелоуин с много настроение, парти музика и живи изпълнения.
 
Концертът на Джейми Уун и групата му в София ще се състои на 31 октомври в Sofia Live Club. Начало: 21:00 часа. Билетите са на цена от 60 лв и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online ТУК, както и в Sofia Live Club.