„Кралят на тортите” – хитовата поредица, проследяваща живота на световноизвестния пекар Бъди Валастро и семейството му, докато разрастват успешния семеен бизнес Пекарната на Карло, се завръща в ефира на TLC. През седмия сезон Валастрови ще върнат бизнеса си обратно към корените му – тортите и семейството. С каквото и предизвикателство да се сблъска, тази фамилия на пекари доказва, че никоя ситуация не е достатъчно “лепкава” и по-силна от сплотеното семейство. „Кралят на тортите“ е с премиерен епизод на 16 септември, от 22.00 ч., по TLC.

Бъди Валастро и неговият сладкарски екип, включващ неговите четири сестри, двама зетя, братовчеди и разбира се, главата на семейството – майка му, се завръщат, за да създадат още много невероятни торти. Благодарение на екипа, Пекарната на Карло придобива широка известност – бизнесът се разраства и отговорностите се увеличават. Като един от най-успешните и уважавани майстори на торти в САЩ, Бъди продължава да реализира мечтата на баща си да превърне Пекарната на Карло в популярно име. Но в крайна сметка, Бъди иска да остане верен на най-важните неща в живота си – тортите и семейството. Независимо от предизвикателствата Валастро доказват, че във всяка трудна ситуация семейството, което пече заедно, ще остане заедно!

Тъй като Пекарната на Карло в Хоубоукън, щата Ню Джързи, расте, Бъди трябва да се справя с нови предизвикателства както там, така и у дома. След 50 години и милиони клиенти, сем. Валастро се отдава на спомени, докато реновира пекарната, откривайки съобщение за Бъди от покойния му баща. Въпреки сериозния ремонт, тортите трябва да продължат да се правят.

Бъди и екипът му имат за задача да сътворят някои от най-невъобразимите сладкиши - торта, покрита с месо, заради която се отбиват в месарница, както и „гола” торта - странна мода, на която Бъди гледа подозрително. Бъди и екипът му са затрупани с работа, правейки от класическа торта за рождения ден на сина му, до празничен сладкиш за 100-годишнина от рождението на Франк Синатра. Екипът се подготвя и за някои от най-популярните празници, като Св. Валентин (14 февруари) и Денят на Св. Патрик (17 март), докато през цялото време се справя и с проблемите вкъщи.

Зрителите ще разберат каква е тайната на Бъди да съвместява всичките си задължения и в същото време да е глава на задружно семейство в новия седми сезон на „Краля на тортите“, от 16 септември (сряда), oт 22:00 ч. по TLC.