Семейната терапевтка Наталия Кобилкина дава съвети за щастлив брак, но тя самата далеч не може да се похвали с подобен. От няколко месеца рускинята кръшка на мъжа си, като в същото време крие от всички, че е в развод. Месеци преди да признае на мъжа си, че иска да разтрогне брака им, Кобилкина се утешавала в прегръдките на неизвестен мачо. Това е и причината да стигне до развод, издава нейна приятелка.Новият на сексоложката е чужденец, много я ревнува, а отношенията им изглеждали сериозни. Наталия изобщо не била сигурна дали двамата имат бъдеще, затова и криела името му в тайна, пише HotArena.net. 

Двамата започнали да си пращат имейли, а съпругът й бързо научил за новата й тръпка, пише "България днес". Въпреки развода двамата са запазили топли отношения. 

Тя продължава да пази името на новия си в тайна от суеверие. Но докато в любовния си живот се радва на идилична хармония, в професионален търпи застой. След развода си, тя е изгубила много свои клиентки. „Дава ни съвети за щастлив брак, а самата тя е в развод и го е скрила“, гневят се нейни ученички.

По тази причина в момента Кобилкина организира семинари по интимно образование, а не на тема щастлив брак.