Утре вечер R&B елемента на журито ще отстъпи съдийското място на една от най-забавните участнички, стъпвали на сцената на X Factor. Талантливата дама ще изненада жури и публика и ще предизвика бурна дискусия за своето бъдеще на професионалната сцена. С какво усмихнатата кандидатка ще събуди възторг в Криско и ще го накара да стане от своето място? – ще разберете утре вечер, точно в 21:30 ч. по НОВА.

Обаятелен кандидат ще убеди Саня, че присъства на истински концерт. Дебютът му не само ще извади на повърхността голяма доза талант, но и ще очарова публиката с всички качества, които една звезда притежава.

На сцената ще стъпи безспорно най-големия почитател на Марая Кери в България. Като истински фен той ще избере именно парче на поп дивата, което да го изстреля към върха. Колоритното изпълнение ще взриви публиката, която дори ще пожелае да чуе на бис неподражаемия участник.

Светозар Христов ще избере четвърти сезон на X Factor, за да покаже своето музикално израстване. Изпълнителят, който започва кариерата си именно от музикален формат, ще пожелае да получи още една възможност за професионалното си бъдеще. Дали журито ще даде шанс на Светльо? – предстои да видите в новия епизод на шоуто.