Меркурий ще премине ретрограден в знака на Везни. Това може да е причина за възникването на разногласия в любовта. От друга страна, някои зодиакални знаци ще преоткрият любовта, ще предприемат нови сериозни стъпки в партньорствата си или ще сложат край на стара връзка. Споделяме любовния хороскоп за 14-20 септември 2015 година.

Овен
В първия ден на седмицата Меркурий е ретрограден във вашия седми дом на взаимоотношенията. Това може да попречи на комуникацията с партньора. Бъдете търпеливи и ако се налага да обсъдите нещо или да вземете решение, направете го заедно.

Телец
Когато става въпрос за романтика, вие имате големи надежди, че тя ще заеме голямо място в живота ви. И така ще бъде! През тази седмица очаквайте само положителни събития в любовния ви живот. Слушайте сърцето си и действайте според желанията си.

Близнаци
В любовния живот на Близнаците предстоят космически промени. Сатурн, която е планета на отговорността и уроците, ще навлезе в седми дом на партньорството и ще се задържи на тази позиция до 2017 година. Голяма част от обвързаните Близнаци ще предприемат по-големи и важни стъпки напред в любовта. Не забравяйте, че успешната връзка се нуждае от повече усилия.

Рак
Сатурн се движи през вашата графика свързана с романтиката и запознанствата. Ако сте самотни или дълго време сте преживявали несполучлива връзка, очакват ви положителни промени. Сатурн ще ви помогне да намерите нова любов, но трябва да отворите сърцето си.

Лъв
Пригответе се за сериозни уроци в сектора на романтиката. Тази седмица Сатурн ще се премести във вашия любовен сектор и ще остане в тази част на диаграмата до декември 2017 година. През това време ще бъдете изправени пред истински въпроси свързани със сърцето, които може би досега отбягвахте.

Дева
Последните седмици бяха добри за Девите в сектора на любовта. Тези дни е възможно да настъпят някакви конфликти между вас и половинката ви. За щастие това ще бъде за много кратък момент.

Везни
Бъдете внимателни с думите и действията си. Меркурий ще бъде ретрограден във вашия знак и до 9 октомври е възможно да имате затруднения. Възможно е да възникнат и някои неудовлетворения в сектора на партньорството. Избягвайте окончателните решения свързани с любовта.

Скорпион
Време е да празнувате! Тази седмица Сатурн ще напусне вашия знак и няма да се върне дълго време. Ако досега сте чувствали някаква тежест, нещата ще започнат да се променят в положителна посока. Може да се радвате на живота и любовта ви. Ако търсите половинка, не се съмнявайте, че ще я срещнете.

Стрелец
Сатурн ще премине и през знака на зодия Стрелец. Това ще ви помогне да пораснете духовно и ще поемете нови отговорности в личния си живот. Ще настъпят промени и е възможно или да сключите брак, или семейството ви да се увеличи с нов член. Очакват ви спокойни и приятни дни в сектора на любовта.

Козирог
Седмицата ще бъде малко странна за родените под знака на Козирог. Сатурн ще премине през вашата графика свързана със несигурността и скритите страхове. Възможно е да изпитвате страх от някакъв провал и ще вие нужна подкрепата на любимия човек. Не бягайте от страховете, а ги споделете с любимия човек, само така ще преминете през тях. Не забравяйте да се отдадете и на романтиката. Звездите ви дават своята светлина.

Водолей
Този четвъртък Меркурий ще се обърне ретроградно и така ще остане до първите дни на следващия месец. Някои от вас е възможно да се върнат към стара любов.

Други ще разпалят отново романтиката с любимия човек, а трети ще преосмислят досегашната си връзка и е възможно да сложат край.
Риби
Сложили сте си розовите очила, когато става въпрос за любов. Копнеете да споделяте романтиката, фантазиите и духовните или творчески занимания с вашата половинка. Действайте! Споделете всичко това с любовта до вас, защото той или тя ще ви окаже своята подкрепа.