Ексклузивни кадри от камера на ул. "Княз Борис Първи" в центъра на София показват бягащи мъже в момента на клането на кръстовището с ул. "Цар Симеон", съобщава "Всеки ден". Вероятно двамата са замесени в жестокото убийство, което стана малко преди 13 ч. недалеч от Женския пазар в столицата.Както БЛИЦ съобщи, един млад имигрант, най-вероятно кюрд от Сирия, бе заклан днес по обяд - в 12,50 ч., с нож близо до Женския пазар в центъра на София.
На метри от това място - кръстовището на улиците "Цар Симеон" и "Княз Борис Първи" още двама бежанци - араби бяха наръгани на ул. "Екзарх Йосиф" до Синагогата, като единият от тях е в тежко състояние. 

Според работещи и живущи в квартала става въпрос за битов инцидент между различни арабски групи, като собственикът на заведението срещу мястото, където е открит трупа разказа, че не е видял какво се е случило, но тук всеки ден има различни бежанци - кюрди, афганистанци и други националности. Между тях често възникват конфликти. В района има много търговски обекти с видеокамери, които по всяка вероятност са записали както инцидента, така и мястото, където е починал младия мъж. 

Според други версии бежанците, нападнати от скинари, но това не е потвърдено. Живущи на улицата, където е намерен трупа, призоваха за повече полицейско присъствие и жандармерия в район заради постоянните скандали и инциденти.