След истинския фурор който предизвикаха звездите на турнето във Велико Търново, идва ред и на Русе – тази вечер, 13 септември, пред Общината, красивият дунавски град ще стане свидетел на едно грандиозно музикално преживяване.

Хип-хоп сензациите Pavell & Venci Venc; темпераментните дами Сантра и Лора Караджова; чаровниците Пламен, Иво и Моисей; лошите момчета Кристо и Криско, красавиците Жана Бергендорф, Кристина Дончева, Михаела Маринова и Невена Пейкова; първият и последният любимец на феновете на X Factor – Рафи и Славин Славчев; най-дългокракият талант в родния музикален небосклон - Михаела Филева и 14 фантастични танцьори, ще зарадват феновете с най-големите си хитове, както и със съвсем новите си изпълнения.

За първа година на сцената на Coca-Cola Happy Energy Tour ще се качат и момчетата от Ъпсурт. Повелителите на римите ще бъдат в компанията на чаровната Мария Драгнева и заедно ще представят чисто новото си парче.

Русенци ще се забавляват цяла вечер с най-доброто от българските музикални класации, а на 15 септември Coca-Cola Happy Energy Tour пристига във Варна, пред Пантеона в Морската градина. На 16 септември идва ред и на Бургас, площад Тройката. Пловдивчани ще посрещнат звездите на Coca-Cola Happy Energy Tour на 18 септември на площад Централен. Грандиозният финал на Coca-Cola Happy Energy Tour ще бъде на 20 септември в София на площад Батенберг, където към звездния състав на турнето ще се присъедини и световно известният австралийски изпълнител Фейди.

Началото на всички концерти ще бъде точно в 19.00ч.

Подробности и новини за турнето можете да следите на Facebook страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour (http://www.facebook.com//CCHappyEnergyTour), както и от медийния партньор - Радио и Телевизия CITY (www.city.bg) Всеки ден от турнето, между 17:00 ч. и 18:00 ч., CITY TV ще излъчва най-големите хитове на артистите от Coca-Cola Happy Energy Tour 2015, за да подгрее зрителите си за концерта в техния град.

Идвате ли?