Мария Илиева осъмна без сивото си БМВ вчера сутринта. Поръчковото спортно возило с две врати било паркирано пред блока на певицата в столичния квартал „Овча купел”. След като го оставила там в сряда вечерта, на следващия ден автомобилът бил изчезнал безследно, пише HotArena.net.Новината беше потвърдена и от МВР по-късно вчера, след като певицата подала жалба в полицията. „Мария е в истински шок от случилото се! Едва се държеше на краката, след като разбра, че колата й я няма. Не може да си намери място, адски е притеснена“, коментира приятел на изпълнителката.

В момента се води разследване и основната версия на властите е, че Илиева е станал жертва на автоджамбази. Засега звездата все още не е потърсена от бандитите за евентуален откуп. Версията за застрахователна измама в случая се изключва. БМВ-то на Мария е закупено чисто ново от представителството на марката преди около 4 години.

Звездата е взела спортния автомобил на преференциална цена, защото имала договорни отношения с като рекламно лице на немските возила. Преди това тя караше друго БМВ, което й бе подарък от автосалона, припомнят запознати.

Познати на певицата я определят като изключително внимателен шофьор, който обича да си пази колата. Също така внимавала къде паркира, за да не я вдигне паякът. Затова и се чудят, че в този ден не е оставила возилото си на платен паркинг или в собствен гараж. „Как може да го остави на произвола, при положение че знае как автокрадците дебнат и търсят точно жертви като нея?“, коментират комшиите на Илиева. 

Предполага се, че звездата е отдавна е била набелязана от бандитите, които са дебнели най-удобния момент да й задигнат автомобила. Появиха се и слухове, че може и бившето й гадже Мартин да е предприел тази акция, с цел да изнерви певицата.

Младежът, с когото Мария имаше болезнена връзка близо година и половина, бил особено недоволен от това, че тя го зарязала, без да му даде шанс да продължат отношенията си. Причина за раздялата бе младият талант от „Х Фактор“ Наско Колев.