Те обръснаха косите си в името на „Като две капки вода”. Тренираха усилено във фитнеса, за да направят плочки за ролята на братята Феърбрас от Right Said Fred и да изпълнят хита им I’m Too Sexy. Зрителите станаха свидетели на завидните им умения в коремните преси на сцената на най-забавното шоу. А то няма как да бъде такова без неизменната си част – Зуека и Рачков. И тази година неподражаемата двойка водещи ще ни изненадва и забавлява по несравнимия начин, който само те умеят.
С типичното си чувство за хумор вчера в „Здравей, България” участниците-доайени Гъмов, Алекс Кожухаров и Стефан Рядков обявиха новите участници. Но поради факта, че са „вдигнали високо летвата и няма кой да ни мине”, в новите превъплъщения ще бъдат ... отново те. Гъмов мечтае да влезе в ролята на Майли Сайръс, да бъде „като нея – скандална жена” и съжали, че миналата година не е била модерна. Стефан Рядков разкри най-трудния си образ за преобразяване – Луис Армстронг, а за Алекс това е бил Рей Чарлз.
Тримата предложиха и новите участници, сред които изпъкнаха имена като Кеворк Кеворкян, Неве, Маца или дори самият водещ на предаването – Павел.

Кои наистина ще бъдат участниците във втория сезон на „Като две капки вода” и какви трансформации им предстоят, ще видим скоро по Нова.