Дългоочакваният наследник на Волен Сидеров ще дойде на бял свят сред пълен лукс. Aтакистът и любимата му Деница са се спрели на една от най-луксозните клиники в столицата за предстоящото раждане. Болницата предлага пълен комфорт и имитация на домашния уют, за да не се стресират допълнително родилките.Жени, раждали в клиниката, сред които е и новинарката Биляна Гавазова, сипят суперлативи за обстановката и грижите, които се полагат. Именно това убедило и своенравната и претенциозна Гаджева да се спре на болничното заведение, твърди HotArena.

Страховете на Деница от предстоящото първо раждане се изпарили, щом разбрала колко екстри предлага скъпарската болница. Още в деня на радостното събитие младата майка може да ползва залата до родилното, оборудвана със специална стена с въженца, на която да облекчава болката от контракциите. За комфорта на бременните били поставени и огромни топки, на които да се отпускат в удобни пози.

Избраният лекар пък е длъжен да не се дели от родилката и нонстоп да е на разположение. Масажист и терапевт, който да разговаря и изслушва за всичко младата майка, също ще допълват комфорта в скъпарската АГ болница, пише столичен ежедневник.

Стаите са уютни и чисти, разполагат с печка, телевизор, удобно легло и малка баня. Яденето за пациентките не се приготвя в болничен стол, а се доставя от кетеринг фирма и е съобразено с индивидуалните нужди на всяка родилка.

Деница е направила добър избор, а Волен ще плати добра сума! Само раждането в луксовната клиника гони 2 бона, а с екстрите цената става 5000 лева, разказаха осведомени. 

Първородният син на Сидеров трябва да се роди всеки момент, а двамата родители са щастливи, че ще бъде под земния знак на Девата. „Малко ще ни укротява, че и двамата сме огнени знаци“, шегували се Волен и Деница пред приятели.

Бебето ще е първи наследник и за двамата родители. Обикновено лаконичният за личния си живот Волен сподели радостната новина веднага щом научи за нея.