Безценното билково наследство на Ванга най-сетне излезе на бял свят. Рецептите на пророчицата за лечение на всички болести вече са достъпни за всеки българин и събрани в книга „Билковата аптека на Ванга” с 555 точни указания за приготвянето им. Томчето, което е уникален помощник за всеки дом, от този четвъртък ще се продава по вестникарските павилиони из цялата страна. А цената му е по джоба на всеки, който иска вечно здраве само с билковите илачи на Ванга – 8 лв.Ванга е известна като пророчица №1 на България, но тя е получавала свише както видения за бъдещето, така и безценни указания за лечението на различни болести. Точните й рецепти за приложение на мъдростта на природата, с които е помагала на хиляди хора да се изцерят, са завещани от нея за поколенията. В „Билковата аптека на Ванга” ще откриете цели 555 от грижливо събираните и пазени през годините указания за лечение с отвари и мехлеми за всички най-разпространени заболявания. Ще откриете как да се предпазите и спасите от диабет, тумори, невралгии, сърдечни и бъбречни заболявания, алергии, настинки, главоболие, подагра, грип...
"Това наистина е книга, която лекува. Баба Ванга е препоръчвала тези рецепти, съградени изцяло на билкова основа, на своите постоянни пациенти, както и на роднините си", разкриват съставителите на любопитното четиво.
След Ванга идва ред и на билковото наследство на знаменития лечител Петър Димков. "Билковата аптека на Димков" излиза пак на вестникарските павилиони следващия четвъртък, 17 септември.
Интересът и към двете книги е огромен, а количествата са ограничени. Издателите съветват да заявите бройки при най-близкия вестникопродавец.