Половинката на бившия футболен национал Димитър Бербатов - Елена Щилянова, е с отнета книжка, след като столичен патрул я спипал в нарушение близо до баровския й дом в квартал „Бояна", твърди столичен всекидневник. Тъмнокосата красавица реагирала изключително бурно на ошашавените ченгета, като ясно се чували класическите реплики на родните тузари „Вие знаете ли коя съм?" и „Ще съжалявате", които въпреки дългогодишния си престой в Лондон и Монако нашенката не е успяла да забрави.От СДВР нито потвърдиха, нито отрекоха за случилото се. Със сигурност обаче, за да се стигне до отнемане на книжка, се касае или за превишена скорост с повече от 50 км/ч, или за повече от 0,5 промила алкохол в кръвта. Третият вариант - загуба на всичките 39 точки от контролния талон, едва ли е валиден за Елена, тъй като тя твърде рядко се прибира в родината в последните години. Красавицата е за кратко сама у нас с децата, докато благоверният й намери дом за семейството в Солун, където ще играе за местния ПАОК.

За разлика от Митко, който обикновено е возен от шофьор и не държи особено да върти волана на луксозното си „Бентли", половинката му предпочита да бръмчи по улиците сама. У нас тя разполага с тузарско „Ауди" и джип „Порше Кайен".

37-годишната брюнетка, която роди 2 деца на Бербатов, твърдя рядко се появява в публичното пространство и за разлика от Николета Лозанова, Алисия и подобните им старлетки не си измисля скандали, за да бъде център на общественото внимание. А и Елена е щерка на строителния предприемач Валентин Щилянов и не й се е налагало да си пробива с лакти пътя от село Караджово до червения килим.

Красавицата става поредният представител на фамилия Бербатови, който има проблеми с КАТ в последния месец. На 14 август по-малкият брат на голмайстора - Асен, беше пипнат от ченгета в Благоевград да бръмчи със семейния си „Сеат", докато е с отнета книжка. За нарушението Бербатов се отърва с пробация, макар че е стар познайник на полицията и на два пъти беше прибиран с наркотици за продажба. Несретното братче обаче продължава да минава между капките въпреки всичките си изцепки.