„Сезонът на характерите!“- така продуцентът и съдия в четвърти сезон на X Factor Маги Халваджиян определи предстоящото издание по време на пресконференция тази сутрин. Събитието събра новата съдийска четворка, която сподели най-вълнуващите моменти от кастингите и срещите с разнообразни кандидати. „Тази година в предаването има невиждан брой рапъри. Чудя се каква е причината“, пошегува се Криско, който добави, че винаги се е чувствал като част от шоуто. „По време на старта на шоуто ще видите историята на участник, който се явява в продължение на 3 години на кастинг, но едва сега е допуснат до нас. Това, което се случи не сцената, беше невероятна изненада за всички. Ще се убедите в това още утре вечер!“, сподели Саня, минути преди специалните послания от предишните членове на звездния отбор. Специално видео беше приготвила и Люси Дяковска, която не успя да присъства лично, но дори и от екрана успя да зареди присъстващите и да предизвика много усмивки.   

Най-гледаното музикално шоу в Българя – X Factor, ще стартира в ефира на НОВА утре вечер, точно в 21:00 ч. Четвъртият сезон ще започне с някои от най-впечатляващите и колоритни кандидати, които ще провокират всевъзможни емоции в журито. Зрителите ще видят за първи път новия съдийски отбор в действие и ще научат какво търсят Криско, Люси, Маги и Саня в предстоящия сезон X Factor. 

Още в самото начало сцената ще бъде взривена от рапър с песен на три езика, който истински ще впечатли r&b гуруто Криско. Най-енергичният член на журито – Люси, ще бъде предизвикана от Маги Халваджиян да демонстрира перфектната си спорна форма. Каква ще бъде причината за отправеното предизвикателство към темпераментната дама? – ще разберете утре вечер.

Вокални таланти с необикновени истории, чуждестранни участници и забавни изпълнения ще бъдат част от дългоочакваното начало на X Factor.