Каквито и проблеми да са имали рапърът Кание Уест и певицата Тейлър Суифт в миналото, те вече са зад гърба им.

Като пореден жест на извинение Уест изпрати огромен букет от рози на Суифт след церемонията за видео музикалните награди на MTV, когато публично ѝ се извини за поведението си преди няколко години.

Певицата отвърна на жеста му с послание, намекващо за бъдещо политическо сътрудничество между двамата, съобщи Контактмюзик.

Суифт и Уест имат вражда от 2009 г., когато той излезе на сцената и съобщи, че певицата не заслужава наградата за най-добро видео на годината.

На шоуто за видео музикалните награди на MTV на 30 август Кание Уест беше удостоен с приза за цялостно творчество "Авангард" на името на Майкъл Джексън. Почетното отличие му беше връчено от Тейлър Суифт. От сцената Уест се извини на певицата за поведението си на церемонията през 2009 г.

След това рапърът шокира присъстващите с изявлението, че през 2020 г. ще се кандидатира за президент на САЩ.

В дните след церемонията Уест направи още един извинителен жест към Тейлър Суифт, изпращайки ѝ огромен букет от бели рози.

Певицата на свой ред публикува в сайта "Инстаграм" своя снимка с внушителния букет. Фотографията е придружена от надписа: "Кание ми изпрати най-страхотните цветя. Кание и Тейлър/2020 и най-добри приятели завинаги".

Намекът за съвместно участие на президентските избори през 2020 г. най-вероятно е шега на Тейлър Суифт.

На церемонията на видео музикалните награди на МTV пък не стана ясно колко сериозен е бил самият Кание Уест, който минута преди да обяви намерението си призна, че си е "свил нещичко, за да се разтовари от напрежението".

За феновете обаче със сигурност ситуацията Уест президент и Суифт вицепрезидент ще е любопитна.