Видеоклипче разплака милиони жени в Китай със своето послание. А именно- доброто сърце и предаността не винаги са вързани с многото пари и лъскавата визия.За какво се разказва в минифилмчето: Безсърдечен собственик на малък магазин в китайски град постоянно бие и гони просяк, който спи пред обекта му. Търговецът прилага какви ли не похвати- залива го с вода, рита го, скубе го, но странната птица все се връща пред портата му.

Жестокостта на търговеца потриса неговите съседи по обект. "Какво толкова ти е направил човека, та така го обиждаш", пита го неговата колежка по магазин. 

Един ден обаче просякът изчезва. Няма го и втори, и трети ден. На четвъртия същия жесток мъж почва да се пита какво се случило с него. Сеща се, че си е монтирал охранителни камери. Сяда пред тях и се вледенява от това, което вижда. Всяка вечер, след като той пусне кепенците, просякът идва и започва да чисти пред входа на магазина. Той не пуска художниците на графити да припарят до вратата на обекта. Нито дава пияни купонджии да пикаят там. 

Една вечер той се опитва да предотврати обир, като се изпречва пред двама здравеняци с каски. Те се вбесяват от съпротивата, която им оказва. Уж си тръгват, но единия се връща с нож в ръка. И пробожда смъртоносно бездомника. 
Разплакан, жестокият до вчера търговец, дава обет пред себе си, че ще храни всички скитници в квартала си. И наистина го прави.