В широкото руско сърце на Владимир Путин се намери място за още една руска спортистка. Президентът се появи с най-добрата кикбоксьорка в света на публично място. Наталия Рагозина е наричана "руската царица" заради успехите й в спорта, но дали ще стане официално и първа дама, или ще бъде поредната тайна афера на руския самодържец? 

Владимир Путин бе заснет с нея на откриването на турнир по бойни изкуства в Сочи. На дамата му й се носи славата на непобедима на ринга и с набиващ в земята удар с петата на десния крак при отскок, от който идва и прозвището й "Парният чук".

На турнира Рагозина седеше между Владимир Путин и премиера на Русия Димитрий Медведев, съобщи американското издание The daily beast. С това тя веднага привлече вниманието на медиите. 

Първата снимка на Наталия със синя рокля, "обгръщаща тялото й", бе разпространена от Кремъл, но с доста по-сдържано заглавие - Руският президент Владимир Путин до бившата боксьорка Наталия Рагозина", пише още The daily beast.
Руските медии също реагираха подобаващо на появата на шампионката до Путин, определяйки я като

"новата изгора 
на държавния глава", 


съобщи "Нюзру". Впрочем през предишните му мандати в Кремъл руският президент се водеше щастливо женен за Людмила Путина. После обаче се понесе мълва, че тя е натирена в манастир, а след това дойде новината и за развода й с Путин.Съмнението, че 181-сантиметровата рускиня с впечатляваща физика е завладяла сърцето на световния лидер, не се основава единствено върху кадъра от Сочи. Двамата често били засичани заедно на обществени прояви през последните месеци. 

Но звездата на Наталия не изгрява едва когато тя се появява до руския президент. Рагозина става известна доста преди да се зашуми за аферата им с успехите си в спорта. В пика на нейната кариера е смятана за най-добрата жена боксьорка в света.