Натела Гинчева е 19-годишната шофьорка, която днес призори се заби в електрически стълб на кръстовището на булевардите "Шести септември" и "Руски". Блондинката е била абитуриентка тази година и има връзка с млад турски бизнесмен, съобщи trafficnews.bg.Снощи двойката била в нощен клуб в Града. Според очевидци младата дама прекалила с алкохола и се скарала с гаджето си. Той явно се опитал да я спре, защото свидетели разказват, че скандалът е продължил и пред заведението, където бизнесменът бил толкова ядосан, че забил шут в капака на аудито и го изкривил. След това двамата се качили в колата и потеглили към друго нощно заведение, където явно в последствие са се сдобрили.

Алкохолната проба на Гинчева е била положителна, дрегерът отчел 1,59 промила алкохол в кръвта, което означава че младата дама е била пияна до козирката. Срещу блондинката вече има образувано бързо производство, а тя е задържана в ареста за 24 часа. От ОД МВР Пловдив съобщиха, че младата жена е загубила контрол върху управлението на возилото, вследствие на което се блъска в стълба.

Гъзарското ауди до преди година бе собственост на бизнесмена Георги Стефанов, по известен като Жоро Визиото. Той беше собственик на компания за интернет, но преди година рязко смени начина си на живот. До тогава той бе постоянен клиент на фешън заведенията под тепетата, а "R осмицата" винаги бе паркирана отпред и нямаше как да бъде объркана, тъй като джантите ѝ бяха боядисани в оранжено. В последствие Визиото продаде компанията си и аудито и се ожени за приятелката си. 

Собственик на аудито в момента е Евелин Монев - заможен младеж с двойно гражданство. Той е сменил визията на автомобила и сега колата е тъмносива с нормални джанти.