Депутатът Илиян Тодоров от "Атака" отправи сериозна заплаха към колежката си от ГЕРБ Десислава Атанасова от парламентарната трибуна. Атакистът предупреди русенската депутатка и бившата здравна министърка да не се занимава с Волен Сидеров и да не му се иска оставката като председател на Комисията по корупция.
"Разглеждаме сигнали към вас, г-жо Атанасова, затова искате оставка. Вашият съпруг печели обществени поръчки за 1,8 млн. лв. и преди дни той получи 200 000 лв. от тези поръчки. Ако обичате, не се занимавайте с тези поръчки, защото ще ви създаде проблеми. Сигурно цял живот сте си стояли в панелката в Русе и никъде не сте ходили. И Цветанов, и Борисов са клиенти на комисията. И вие, и Цачева - за обзавеждането на апартамента. Когато Сидеров не беше шеф на комисията, това беше тайна и не се знаеше. Всички данни и факти ще продължат да се изкарват", каза Тодоров.

Зам.-председателят на парламента Мая Манолова направи забележка на Илиян Тодоров за начина, по който говори от парламентарната трибуна. "Задаването на тона води до това, на което сме свидетели", предупреди Манолова.