Заместник-директорка в училище в американския щат Калифорния, обвинена в сексуално насилие срещу ученичка, се призна за виновна и бе арестувана в понеделник, съобщи СиЕнЕн.

Връзката започнала, когато ученичката Джейми Карило била едва на 14.

40-годишната Андреа Кардоса бе арестувана в понеделник - две седмици след публичното обвинение, което направи вече 28-годишната Карило в youtube.

Във видеото Карило разказва как Кардоса я е експлоатирала сексуално в течение на няколко години, започвайки от 1999 г.

Видеото включва и запис на телефонен разговор, в който Кардоса признава за сексуалната връзка с Карило. Карило е качила клипа в мрежата на 17 януари. Кардоса напусна работата си в училището още в същия ден.

Окуражена от признанието 18-годишната Брияна Говеа също признава, че е била сексуално експлоатирана от директорката. По думите на Говеа, насилието е станало между 2009 и 2010 г.

„Искам тя да изгние в затвора за това, което направи. Тя не трябва да има допир с деца. Именно това ме накара да направя това", каза Карило пред KTLA.

Тя решила именно сега да разгласи истината заради 12-годишната си дъщеря. Не могла да се примири с мисълта, че някой като Кардоса ще се възползва от детето й.

Всичко започнало, когато Кардоса била треньорка на женския отбор по баскетбол в средното училище. Преди да бъде свалено, видеото на Карило бе гледано над 1 милион пъти. „Постоянно си мислех за моите деца, как не искам такова нещо да им се случи", каза Карило на пресконференция, състояла се малко след публикуването на видеото.

„Бях само на 12 години, когато те срещнах. Разбираш ли, че ти ми проми мозъка и ме манипулира, че това, което направи е лошо?", казва Карило във видеото. На свой ред директорката признава своята вина и съжалява за стореното.

Директорката примамвала жертвите си с лакомства, малки разходки и билети за кино. Тя също им казвала, че те са специални, докато не ги вкарвала в леглото си.