Сформирането на лагери в Къщата продължава. След като Никита публично заяви, че се изправя срещу Богданов и Цветелин, днес тя ще се опълчи и на Кирил. Повод за създалото се напрежение отново ще е начинът, по който мъжете в Къщата комуникират. Татуираната дама ще се засегне от фондовия агент и категорично ще му забрани да говори с нея до края на престоя им.

В епизода тази вечер ще видим и новата седмична мисия, в която Съквартирантите ще се борят за достъп до затворените помещения в Къщата. Групирани по трима, те ще бъдат подложени на физически и психически изпитания, а ако успеят да преборят себе си, ще получат достъп до така жадуваната баня, тоалетна и кухня. Жените в Къщата за пореден път ще покажат смелост и борбен дух в името на общото благо. Залогът ще бъде голям, защото в случай на провал, те ще трябва да останат да обитават зоната на съответното помещение за няколко дни, без да имат право да излизат от нея. Едно от изпитанията ще даде шанс на Съквартирантите да чуят какво се е говорело зад гърба им, а това ще създаде допълнително напрежение между тях. Ще успеят ли обитателите на Къщата най-после да спечелят достъп до затворените помещения и да вдигнат стандарта си на живот, предстои да разберем.

В днешния дейли епизод ще станем свидетели и на първите любовни искри, които ще прехвърчат в Къщата на Big Brother. Кои са Съквартирантите, които ще се осмелят да покажат зараждащите се в тях чувства, ще разберем тази вечер от 20 часа по Нова.