Тази седмица ще е една от най-щастливите през това лято заради Слънцето и Юпитер, които са в съвпад. Няма да има нито един значим напрегнат аспект. Меркурий и Сатурн ще влияят благоприятно на кариерата и бизнеса ни в сряда и четвъртък.Първата половина от периода ще е много благоприятна за тези, които съумеят да приведат в ред своите лични и служебни дела, прогнозира астрологът Михаил Преображенски в седмичния си хороскоп, публикуван в pro-gnosis.ru и цитиран от "Флагман".

Седмицата започва с хармонични аспекти между Уран, Венера и Луната. Те образуват триъгълник. Най-щастливият ден обаче ще е вторник, когато благоприятното влияние на Слънцето и Юпитер ще се засили от Луната, обяснява руският астролог.
„Юпитер сега отговаря за дома, семейството и партньорите, а Слънцето, което от неделя е в Дева, олицетворява нашите скрити интереси и отложените планове. Дните от вторник до петък са много благоприятни за укрепване на семейните отношения, за общуване с роднини, за благоустройство и за украсяване на дома“, твърди астрологът.

В сряда и четвъртък ще ни влияе и благоприятният аспект между Меркурий и Сатурн. Тяхното влияние ще е най-вече на кариерата и на бизнеса. Те ще ни помогнат да укрепим своето обществено положение, обяснява Преображенски. Може да получите примамливи предложения, но преди да вземете решение, много внимателно обмислете условията, съветва той.

В петък вечер влиянието на благоприятните аспекти ще приключи и до края на седмицата състоянието на биосферата ще зависи от краткотрайните аспекти на Луната. В събота тя ще е в Пълнолуние, т.е. в опозиция със Слънцето. Това може да породи емоционално напрежение и безпокойство, добавя Михаил Преображенски.

НЕБЛАГОПРИЯТНИ ДНИ
Понеделник, неделя – за Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.
Сряда – за Овен, Рак, Везни и Козирог.
Петък, събота сутрин – за Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.

БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ
Понеделник – за Овен, Лъв, Везни и Водолей.
Вторник, сряда, четвъртък сутрин – за Телец, Дева, Скорпион и Риби.
Петък – за Близнаци и Везни.
Неделя – за Рак и Скорпион.