Варненци стават все по-изобретателни в борбата си срещу наглото паркиране в зелени площи от несъобразителни и безпардонни шофьори. Последната мярка, която бе разпространена в интернет, е със снимка на поредния джип, паркиран на неподходящо място.От нея се вижда, че очевидно недоволен гражданин е решил да изрази възмущението си по нестандартен начин, като е задигнал регистрационния номер на тариката. Според варненцът, станал свидетел на „паркинговата война” и публикувал снимката, „това е интересен начин за справяне с неразбиращи от дума водачи на МПС. 

Когато изпуснатите гуми и вдигнатите чистачки не подсказват на нарушителя, че е прекрачил границата, и той повтори нарушението си, следва едно такова нестандартно решение. „Интересен ще е изходът, защото за сега колата от 4-5 дни не се ползва, докога ли?“, коментира още човекът. 

От снимката става ясно, че и собственикът на автомобила, чиято регистрационна табела липсва, не остава длъжен. Дори и в този случай той е продължил да се държи нагло и арогантно, като е написал и поставил на предното стъкло бележка, на която се чете - “Връщате номера и махам джипа“.