Бившият бизнес партньор на Вълка от Уолстрийт Джордан Белфърт е принуден да спи по улиците на Манхатън върху кутии за пици като бездомник.

52-годишният ексмилионер Уилям Кинг е сред най-доверените хора на финансовата акула от края на ХХ век и в продължение на години се радва на охолен живот. Заедно с ментора си организират в Манхатън луди партита с ултраскъпи компаньонки и тонове марков алкохол и дрога, а имената им са символ за успех и благосъстояние. Лъскавият живот на Белфърт и компания оживя на екрана през 2013 г. с Лео ди Каприо в главната роля и почти целият свят разбра за гуляите на топброкерите на Уолстрийт.

Животът на Уилям се преобръща на 360 градуса, когато аверът му Джордан е арестуван и осъден за измами с ценни книжа. Дебелите банкови сметки на двамата се стопяват като сняг на слънце и те се оказват бедни като църковни мишки.

Мизерията се отразява страшно на Уилям, който става закоравял алкохолик и наркоман. През 2009 г. е задържан във Флорида за шофиране в нетрезво състояние и изпратен зад решетките. Напуска затвора месеци по-късно, но никой от близките му не знае къде се е дянал. Полицейска операция от последната седмица срещу просията и бездомниците в Ню Йорк намира великия борсов играч от Уолстрийт .

"Надявам се близките му да го приберат от улицата, преди да е станало твърде късно за живота и здравето му", коментира ситуацията Вълка от Уолстрийт пред американските медии.