Трима мъже са с порезни и прободни рани след пиянски скандал в нощта срещу неделя в Горна Оряховица. 32-годишният Стефан И. е опериран по спешност, след като получил прободна рана в сърдечната област. Животът му е вън от опасност, но все още е под наблюдение в интензивното, казаха от полицията. Той бил и инициаторът на мелето, в което пострадали още връстникът му Йордан М. и 40-годишният Петър Р.. Те се разминали с порезни рани и шевове.

Среднощният екшън се разиграл пред затворило заведение в центъра на града, където компания продължавала да си допива. Към тях се приближил също добре почерпеният с алкохол Стефан. Той започнал да псува гуляйджиите, които познавал. Те го предупредили, но натрапникът не спрял с ругатните. Тогава Йордан М. се афектирал и скочил на бой. Петър се втурнал да ги разтърва. В заформилото се меле проблеснало острие на нож и всички се оказали нарязани. След сигнал пристигнала линейка и закарала ранените в болницата.

Полицията била уведомена за инцидента част и половина по-късно. Оказало се, че при опит за изясняване на случая, свидетели и участници в хулиганството били обхванати от амнезия, а оръжието не било открито.

Стефан е разпитан в понеделник. Той признал, че ножът е негов, но не помнел нито къде е хладното оръжие, нито да го е вадил и налитал с него.

За свадата няма задържани.