евците Мария Илиева, Любо Киров и Заки не са се обидили на продуцента Магърдич Халваджиян, че ги смени и няма да бъдат в журито на следващия сезон на Х Factor.

„Те са професионалисти. Чухме се с тях по телефона да им обясня какво съм решил и се разбрахме. Освен това във всички формати журитата се сменят. Мястото на никого не е гарантирано”, разкрива в интервю за списание LOVE style Маги.

Халваджиян признава още, че Зуека и Рачков са най-скъпите тв водещи в родния ефир. Той ги оценява на минимум по 1 милион евро всеки.

„Ако водеха на английски език те щяха да са доста нависоко в световните телевизии. Сравняваме ли Зуека и Рачков с футболисти, то те са Роналдо и Меси” – категоричен е продуцентът. 

Маги признава, че не се е чувал със Слави Трифонов от шест години, но всички от „Ку-ку бенд” се вижда.

„Няма никакво напрежение между мен и Слави, просто не контактуваме. Имаме различни виждания по някои въпроси и за да не се караме непрекъснато, е по-добре да не се срещаме. Когато той заведе дело срещу „Господари на ефира” ние продължавахме да сме приятели. То върви вече осем години. На първа инстанция ние спечелихме, след това той обжалва и нещата продължават”, споделя още Халваджиян.