Какво искат жените? Труден въпрос с неясен отговор. Edna.bgобаче дава няколко съвета на представителите на силния пол и разказва какви мъже харесват дамите според зодията си.

Ако се чудите как да спечелите дамата, която сте си харесали, ето за какво трябва да внимавате и на какво да наблегнете, за да впечатлите всяка от представителките на 12-те зодии.

Овен

Толерантността им към несигурността в мъжете клони към минус безкрайност. Впечатляват се от спокойни, самоуверени представители на силния пол.

Телец

Те са чувствителни и обичат да бъдат глезени. Ще забележат онзи мъж, който ги кара да се чувстват специални.

Близнаци

Те са многолики – ето защо и вие трябва да се запасите с арсенал от изненади. Отделете специално място за общата ви култура, познанията в областите, които вълнуват и двама ви, любознателността и смислените разговори.

Рак

Те са чувствителни души – не се подлъгвайте от строгия бизнес стил, когато е на бойното поле. Има нужда от човек, който търпеливо и в никакъв случай арогантно ще спечели сърцето ѝ с основателно обещание за дом-крепост, семейно гнездо и подкрепа.

Лъв

Излъчва толкова впечатляваща енергия, че никога не остава незабелязана. Вътре в себе си тя е убедена, че заслужава да бъде на трона на мъжкото сърце и очаква подобаващо отношение. Оценява щедростта и презира дребнавостта.

Дева

Те държат на малките жестове и ще обърнат внимание на всеки детайл от вашето поведение, облекло и сценарий за флирт.  Ще я впечатлите много повече с разсъдливост и съобразителност, отколкото със скъпотия и кич.

Везни

Те са придирчиви – на тях им се полага само каймакът на социалния микс. Жената везни е положила доста усилия за външния си вид и блестящ ум и очаква поне толкова от мъжа срещу себе си.

Скорпион

Те не са лесна хапка – държат на личното си пространство и с подозрение гледат на всякакви смешни (в очите им) опити за фамилиарничене. Ще ви държат на дистанция, докато не се уверят, че си заслужавате. Няма да ви пуснат да си отидете, ако предизвикате техния интерес.Впечатляват ги силни и властни натури.

Стрелец

Тя ще откликне благосклонно на опитите ви за ухажване, ако сте волен дух, който може да ѝ разказва за далечни земи и приключения на духа. Живейте дръзко и тя ще ви последва.

Козирог

Тя е могъща сила – въплъщение на стил, амбиция и класа. Тази жена ще оцени мъж с тежест в социалната йерархия, но и в професията си. Единствено самоуверени и стабилни мъже биха привлекли вниманието на тази дама.

Водолей

Те ще ви обърнат внимание, ако сте индивидуалисти със собствено мнение. Впечатляват я социално ангажирани, широкомислещи, глобално ориентирани личности, които ценят истинското приятелство.

Риби

Тя ще се развълнува от всеки момък, който с лекота влиза в ролята на спасител, мъченик и жертва. Създайте атмосфера на неземна романтика и магнетичност и ще си спечелите най-вярната любима.

Вижте подробности в следващото видео на 7talents: