Практически всяко момиче, които няма голям бюст, си мечтае един ден да направи всичко възможно, за да се сдобие с такъв. Ползата от големите гърди е ясна – по-силен атестат в това отношение от мъжкия поглед няма. Факт! Рядко обаче някой говори за проблемите, които един голям бюст носи на една жена. А кои са те?

Спортът – мисия невъзможна

Доброто тяло се поддържа със спорт и то с ежедневни занимания. Но какво коства на една жена с чашка Д да тича в парка? Отговорът е много прост – сложете си една торба на шията с две астрахански дини и тичайте. Няма да ви е лесно. Пак така трудно ще ви е да играете плажен волейбол, но тук има и още нещо, което ще ви създава дискомфорт – как да усмирите гърдите си, че при движенията, които ще правите, да не излизат от банските.

Ходенето - бавно

Гърдите в стил "Памела" са сериозно предизвикателство и при обикновеното ходене, за което ще ви се наложи да забравите. А както ви е известно, няма по-голям враг за здравето на човек от обездвижването. А защо това е така – големите гърди са и голяма маса. Така те ще се опитват да накланят тялото ви напред, а вие ще правите допълнителни физически усилия с гръбнака си да държите снагата си изправена. Постоянното напрежение на мускулите води и до болки в кръста. Ето защо, винаги ще търсите начин за повече почивки.

Никой повече няма да те погледне в очите

Големите гърди водят и до друг дискомфорт – никой не те гледа в очите. С това, че ще те зяпат в деколтето, за да ти се радват се свиква, но това, че няма да срещнеш погледа на своя събеседник е сериозен минус за теб, така никога няма да можеш да разбереш кога той те лъже или ти казва истината.

Няма повече колан за безопасност

Коланите за безопасност в колите вече са безполезни за вас. Те са проектирани така, че да преминават през определени части от тялото, за да може при една катастрофа да го защитят. Никой обаче не отчита наличие на изкуствен или голям бюст. И в двата случая дамите си слагат колана така, че да не им пречи, а така, в случай на нужда, той вече е безполезен, дори и опасен.

Винаги вече ще минаваш за пищна

Имаш голям бюст, никой не те гледа в талията, а щом гърдите ти са големи, по презумция това върви и с голямо тяло.

Трудно намиране на бельо

Намирането на бельо вече е сериозен проблем – съвременните дизайнери правят всичко възможно при проектирането на бельо, че да могат да угодят на дамите с малък бюст. В повечето случаи, колекциите, които пускат, са направени така, че да повдигат дори и най-малката гърда, за да може със сутиена вече да изглежда по-голяма. Когато същата серия се направи и за по-пищните дами, тогава настава проблем – плитките чашки, предназначени само за повдигане, правят нещата така, че големите гърди просто да преливат над текстилната материя.

Спането – като на камък

Спането вече също е проблем. Ако обичате да лежите по гръб, винаги ще имате чувството, че нещо ви притиска . и няма как да е друго яче – гърдите си тежат. Опитайте се да легнете по корем и ще изпитате дисконфорт, защото гърдите ще ви учиват като неправилно поставени възглавници. Така единствената по-нормална поза ще е да лежите на страни. Но и тя няма да е съвсем подходяща, защото пак ще имате чувството, че нещо ви убива.