Наталия Кобилкина се готви за близка среща с ревизори от Националната агенция по приходите (НАП) заради афера за 2 млн. лева. Бирниците проверяват твърденията на вече бившия съпруг на съветничката по интимни отношения бизнесмена - Делчо Делчев. Според него тя е укрила приходите, които е получавала от семинарите за укрепване на сексуалните връзки.Мъжът е категоричен относно укриването на дължимото за хазната от страна на Кобилкина. Делчев е финансист и се е свързал лично с познати данъчни служители, пише hotarena.net.

Разводът на Наталия Кобилкина е на път да съсипе и професионалната й кариера. Рускинята от години се изживява като сексбогиня и експерт на тема връзки. Краят на семейното й щастие отключи недоверието на пациентите й. Много от жените, които често посещавали кабинета на Кобилкина, споделят, че тя умишлено е крила раздялата с мъжа си. Дори официалната страница на Наталия е пълна с коментари на разгневени жени, които черпели напразно съвети от нея.

"Казваше, че трябва да сме търпеливи във връзките. Даваше и сексуални съвети - "Ако жена стартира деня с оргазъм, тя върви с широка усмивка и омаян поглед целия ден". Явно самата ти не си го правила", бясна е нейна пациентка.

Кобилкина е обявила курс, който започва на 22 август във Варна. Той е озаглавен "Как да направим мъжа си богат". Сексоложката събира такса за участие от 200 лева. Тя ще дава практични съвети как жените да насърчават половинките си, за да просперират. Интересът към лекциите обаче е нулев. Затова сексоложката е обявила промоция и вече иска по 100 лева.

"Ти май не го направи твоя мъж богат и затова го заряза. Няма да позволя на мойта да даде пари за нищо." Така разгневен мъж е коментирал рекламата на Кобилкина за семинара.

Самата Кобилкина не крие, че в момента си почива и се възстановява от раздялата. Тя е решила и по този начин да спасява бизнеса си. Вече вместо курсове за щастлив брак ще учи да се справяме с развода.