Фолкдивата Райна побесня от нападките на бившия си Константин и директно му заяви, че е смешник. Певицата не прие факта, че Коцето още разнищва темата с раздялата им и публично го прикани да свали малко самочувствието, защото се е надценил, пише „Телеграф”.Изпълнителката, която Коцето наричаше „пиле” по време на връзката им, публикува на профила му линк с интервю, в което той открито я напада. Под линка Райна написа: „Минаха повече от 7 години и е смешно да коментираш подобни теми, не се надценявай толкова! Нали сега си „спокоен”, какво дъвчеш още това толкова бурно минало”.

С тези думи Райна натри сол на главата на бившия си, показвайки му, че все още не я е забравил, съдейки по това, че във всяко свое интервю споменава името й. Малко след като Райна написа излиянието си, на профила ма певеца постът беше изтрит.

Константин си навлече гнева на Пилето, след като направи изказване, че сега му е спокоен животът, а като е бил с нея живял в тормоз. „С Райна всичко беше супер напрегнато и много, ама много бурно. Тя не се спираше. Ревнуваше ме като побесняла, но не се задоволяваше с питане и натякване, а редовно ми вземаше телефона – ровеше вътре, проверяваше. Никой мъж не може да издържи такова нещо и такъв жесток контрол дълго време. Не сме в затвора все пак”, разкри за миналото Коцето, без да се усети, че казаното от него злепоставя Райна.