Антон Хекимян ще продължи да води сам сутрешния блок на bTV. Няма да му се търси нова екранна партньорка, пише "Стандарт". Мястото се пазело за Биляна Гавазова, която е в майчинство. Старозагорецът сега е в отпуск и ще се завърне на екран само след две седмици отдих. В телевизията се шушука, че Антон Хекимян се стяга за сватба.В момента на стола на арменеца е репортерът на "Новините" Денислав Борисов и изявяващата се в предаванията "Тази събота", "Тази неделя" и "120 минути" Вяра Деянова. Двамата заместват Хекимян за периода 3-14 август.

Според запознати Деянова може да остане и след завръщането на Хекимян, но едва ли ще е титулярка на екрана с него от есента. Преди да стане част от екипа на bTV през 2010 година, тя трупа журналистически опит в три телевизии и Дарик радио. Има опит и като водещ на съботно-неделен блок, включително в тандем с Денислав Борисов.

Около Хекимян упорито се говори, че преди партньорка за телевизията ще си намери партньор в живота. Говори се, че арменецът ще предложи брак на колежката си от Нова тв Василена Гръбчева, която работи в предаването на Милен Цветков. Очаква се при завръщането си в столицата двамата вече да са сгодени. Кога ще е сватбата обаче не е ясно, тъй като и за двамата предстои много работа през есента и едва ли ще имат време да планират толкова грандиозно лично събитие.